Auto škola

Autoškola Autokluba Karlovac pruža usluge osposobljavanja kandidata za vozače motornih vozila AM,A1,A2,A,B,C,CE  kategorije. Naša usluga je izgrađena dugogodišnjim poslovanjem u djelatnosti koje je znatno duže nego bilo koje druge autoškole na području grada Karlovca.

Za Vas smo osigurali: najmodernije opremljenu učionicu za nastavu, nova vozila na kojima se vrši osposobljavanje, srdačne djelatnike koji su vam uvijek na raspolaganju.

Nastavu iz Prometnih propisa izvode visokoobrazovani licencirani stručnjaci  prometne struke s višegodišnjim iskustvom u predavanjima, te smo za Vas osigurali učionice s opremom za računalno praćenje nastave iz prometnih pravila i propisa.

Za nastavu iz upravljanja vozilom osigurali smo vozni park  različitih kategorija koja su opremljena najnovijim sustavima aktivne i pasivne sigurnosti te su prilagođena po veličini upravo za najlakše i najjednostavnije učenje i polaganje vozačkog ispita.
Nivo kvalitete i pogodnosti koje dobivate danas u autoškoli Autoklub Karlovac postat će standard u ostalim autoškolama tek za nekoliko godina.

Vozila autoškole