Auto škola

Autoškola autokluba Karlovac pruža uslugu pri osposobljavanju kandidata za vozače motornih vozila A1,A2,A,B,C,C+E I M kategorije. Naša usluga je izgrađena dugogodišnjim poslovanjem u djelatnosti koje je znatno duže nego bilo koje druge autoškole na području grada Karlovca.

Za Vas smo osigurali: najmodernije opremljenu učionicu za nastavu, nova vozila na kojima se vrši osposobljavanje, srdačne djelatnike koji su Vam uvijek na raspolaganju.

Nastavu iz Prometnih propisa izvode visokoobrazovani stručnjaci  prometne struke s višegodišnjim iskustvom u predavanjima, te smo za Vas osigurali učionice s opremom za računalno praćenje nastave iz prometnih propisa.

Za nastavu iz upravljanja vozilom osigurali smo vozni park s 6 novih vozila različitih kategorija koja su opremljena najnovijim sustavima aktivne i pasivne sigurnosti te su prilagođena po veličini upravo za najlakše i najjednostavnije učenje i polaganje vozačkog ispita.
Nivo kvalitete i pogodnosti koje dobivate danas u autoškoli autokluba Karlovac postat će standard u ostalim autoškolama tek za nekoliko godina.

Vozila autoškole